2021-06-07 12:09:33• hírek • Bede Emőke

Biztosítási ügynököt, titkárnőt és recepcióst is alkalmaznának

Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com
Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com

A Szatmár megye területén működő cégek által szolgáltatott adatok szerint 60 szabad állás vár betöltésre – tájékoztat hétfői közleményében a munkaerő-foglalkoztatási ügynökség.

Három munkahely, nevezetesen egy tanácsadói, egy elektroenergetikai mérnöki és egy kereskedelmi képviselői állás elfoglalásához felsőfokú végzettségre van szükség, a soron következő munkahelyek betöltéséhez ezzel szemben elegendő a középfokú végzettség is: biztosítási ügynök, eladási ügynök, titkárnő, szállodai recepciós, villanyszerelő, kereskedelmi dolgozó, bolti eladó – ezen szakterületeken összesen tizenhat szabad állás vár betöltésre.


További huszonnyolc munkahelyre azok is bátran jelentkezhetnek, akik csak általános iskolai végzettséggel rendelkeznek, hiszen egyebek mellett biztonsági őrt, konyhai kisegítőt, ipari vasalóst, kasszást, víz- és gázszerelőt, géplakatost, kereskedelmi dolgozót, árurakodót és kamionsofőrt is keresnek. Mindezeken túl azok előtt is nyitva áll az AJOFM ajtaja, akik általános iskolai képzésüket nem fejezték be, vagy egyáltalán nem jártak iskolába, ugyanis például takarítónőt, állatgondozót, árurakodót és épületbontásban jártas munkást is keresnek a Szatmár megyei cégek.


Az érdekeltek az ügynökség szatmári irodáján túl a nagykárolyi, avasfelsőfalui, tasnádi, erdődi és turci kirendeltségeken is érdeklődhetnek, írhatnak az ajofm.sm@anofm.gov.ro címre, illetve tárcsázhatják a 0261-770237-es telefonszámot is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: